Door  het aanbieden van seminaries als permanente vorming, willen we u graag op de hoogte houden van de laatste juridische of fiscale ontwikkelingen. Een overzicht van de geplande sessies en mogelijkheid tot inschrijven, vindt u hieronder.

Alle opleidingen worden gegeven door docenten die in hun professioneel leven dagelijks bezig zijn met de materie. Zij zullen u een boeiende update geven van de onderwerpen waardoor u kan rekenen op een afstemming van kennis en ervaring.

overzicht geplande navormingen

Deze opleidingen staan open voor iedereen, zowel voor afgestudeerde Advisors of Masters in Persoonlijke Financiële Planning, evenals voor boekhouders, accountants, medewerkers van zakenkantoren enz.

PRAKTISCH

Kostprijs: Inclusief documentatie DIGITAAL aangeleverd: 240 EUR excl BTW

INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen lopen tot 1 week voor de geplande opleiding. De facturen worden opgemaakt per opleidingsdag. Bij inschrijving krijgt u steeds een bevestiging per e-mail alsook de instructies voor de KMO portefeuille.

ACCREDITATIES

  • Studio FP werd geaccrediteerd door FSMA met als accreditatienummer 500005 A-B. Het aantal punten dat wordt toegekend, verschilt per onderwerp.
  • Erkend bij het IAB met erkenningsnummer B0414/2016-02.
  • Erkend door het BIBF;

SUBSIDIËRING VIA KMO-PORTEFEUILLE

Studio Financiële Planning geniet van een erkenning als opleidingsverstrekker door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (DV.O105306) in het kader van KMO-portefeuille-tussenkomsten. U kan dus aanspraak maken op een subsidiëring door de Vlaamse Overheid. Voor KMO’s geldt een tussenkomst per opleiding van 30% (met een maximum van 7.500 €/jaar), middelgrote ondernemingen ontvangen een tussenkomst van 20% (met een maximum van 7.500 €/jaar).

  • Indien u nog niet eerder gebruik maakte van KMO-portefeuille dient u zich eerst te registreren als gebruiker. U volgt hiervoor de procedure vermeld op www.kmo-portefeuille.be – Hoe registreren en aanmelden.
  • Van zodra u beschikt over login-codes kan u de feitelijke subsidieaanvraag insturen. U volgt dan de procedure die u vindt op www.kmo-portefeuille.be bij “KMO-portefeuille voor ondernemers”, subtitel “Subsidies aanvragen en ontvangen”. De noodzakelijke codes en gegevens zal u terugvinden op de factuur die wij u bezorgen bij aanvang van de opleiding.
  • Let op: De subsidieaanvraag dient binnen de 14 dagen na de opleiding ingestuurd te worden !! Het is in uw voordeel hiermee niet te wachten want na deze termijn vervalt uw recht op subsidie.

ANNULATIEVOORWAARDEN

Annulatie door de deelnemer: Dit is mogelijk tot 1 week voor de geplande sessie, nadien blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Het is wel toegelaten om een deelnemer te laten vervangen door een ander persoon.

Annulatie door Studio-FP: Wanneer minder dan 12 deelnemers zijn ingeschreven, wordt de opleiding geannuleerd. De reeds ingeschreven deelnemers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht. Indien de opleiding reeds werd betaald door de deelnemer wordt het bedrag op de dag van de annulatie teruggestort.

Overzicht

Meer info?

Klik hier voor een overzicht van alle geplande navormingen
Overzicht