Op dinsdag 21 april 2020 (Antwerpen) organiseren we opnieuw een workshop Financial Planning. Deze keer leggen we de nadruk op vastgoed en brengen we een rijk gevuld programma met de toonaangevende docenten Tim Melis (Cazimir Advocaten) en Paul Van Eesbeeck (Vereycken en Vereycken). Zij brengen u de laatste nieuwe wijzigingen en trends op het vlak van structurering van vastgoed en vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen.

Verder biedt deze workshop u de mogelijkheid om nadien nog even bij te praten met uw collega’s. Door deelname kan u 6 punten verdienen voor FSMA voor bank- en beleggingsdiensten of verzekeringsmateries.

De organisatoren kijken ernaar uit u ook te mogen ontmoeten.

Jo Stremersch, Philip Forman en Luc De Schoesitter

Inschrijving 21/04/2020 – Antwerpen

Programma

08u30 Onthaal

09u00 Structurering van vastgoed via de vennootschap en waardering vruchtgebruik (Tim Melis – Cazimir advocaten)

12u30 Lunch

13u30 Vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen en beknopt overzicht van de vastgoedfiscaliteit (Paul Van Eesbeeck – Vereycken & Vereycken)

17u00 Einde van het seminarie

Iedereen die zich interesseert in de materie van persoonlijke financiële planning en aanverwante thema’s.

Datum

Dinsdag 21 april 2020 te Antwerpen

Locatie

Antwerpen: Ter Elst – Kattenbroek 1 – 250 Edegem

Deelnameprijs

450 euro excl. BTW (544,50 euro incl. BTW) Deze prijs bevat cursusmateriaal, koffiepauzes en lunch. Na inschrijving krijgt u een bevestigingsmail toegestuurd.

Verder ontvangt u gratis het exemplaar van “Vastgoedfinanciering via de 2e pijler pensioenen”, geschreven door Paul Van Eesbeeck, ter waarde van 100 EUR.

Annulatievoorwaarden

Annulatie door de deelnemer: Dit is mogelijk tot 2 weken voor de geplande sessie, nadien blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Het is wel toegelaten om een deelnemer te laten vervangen door een ander persoon.

Annulatie door Studio-FP: Wanneer minder dan 20 deelnemers zijn ingeschreven, wordt de opleiding geannuleerd. De reeds ingeschreven deelnemers worden hiervan per mail op de hoogte gebracht. Indien de opleiding reeds werd betaald door de deelnemer wordt het bedrag op de dag van de annulatie teruggestort.

Accreditatie

De sessies zijn erkend in het kader van de permanente vorming voor BIBF, IAB en deels voor FSMA. Elke deelnemer krijgt op aanvraag een aanwezigheidsattest.

Door deelname kan u 6 punten verdienen voor FSMA voor bank- en beleggingsdiensten of verzekeringsmateries.

Subsidiëring via KMO portefeuille

Studio Financiële Planning geniet van een erkenning als opleidingsverstrekker door het Agentschap Innoveren en Ondernemen (DV.O105306) in het kader van KMO-portefeuille-tussenkomsten. U kan dus aanspraak maken op een subsidiëring door de Vlaamse Overheid. Voor KMO’s geldt een tussenkomst per opleiding van 30% (met een maximum van 7.500 €/jaar), middelgrote ondernemingen ontvangen een tussenkomst van 20% (met een maximum van 7.500 €/jaar).

  • Indien u nog niet eerder gebruik maakte van KMO-portefeuille dient u zich eerst te registreren als gebruiker. U volgt hiervoor de procedure vermeld op www.kmo-portefeuille.be – Hoe registreren en aanmelden.
  • Van zodra u beschikt over login-codes kan u de feitelijke subsidieaanvraag insturen. U volgt dan de procedure die u vindt op www.kmo-portefeuille.be bij “KMO-portefeuille voor ondernemers”, subtitel “Subsidies aanvragen en ontvangen”. De noodzakelijke codes en gegevens zal u terugvinden op de factuur die wij u bezorgen bij aanvang van de opleiding.
  • Let op: De subsidieaanvraag dient binnen de 14 dagen na de start van de opleiding ingestuurd te worden !! Het is in uw voordeel hiermee niet te wachten want na deze termijn vervalt uw recht op subsidie.