Als permanente vorming bieden wij regelmatig namiddagsessies aan, over uiteenlopende onderwerpen. Elke cursus wordt gegeven door docenten die in hun professioneel leven dagelijks bezig zijn met de materie. Zij zullen u een boeiende update geven van de onderwerpen waardoor u kan rekenen op een afstemming van kennis en ervaring.

Deze opleidingen staan open voor iedereen, zowel voor afgestudeerde Advisors of Masters in Persoonlijke Financiële Planning, evenals voor boekhouders, accountants, medewerkers van zakenkantoren enz.

overzicht geplande navormingen

Studio FP werd geaccrediteerd door FSMA met als accreditatienummer 500005 A-B. Het aantal punten dat wordt toegekend, verschilt per onderwerp.
Erkend bij het IAB met erkenningsnummer B0414/2016-02.
Erkend door het BIBF
Studio FP is erkend voor subsidies via KMO-portefeuille, waardoor uw vennootschap tot 40% van de deelnamekosten exclusief BTW kan recupereren. Ons erkenningsnummer is DV.O105306.

PRAKTISCH

Kostprijs:

Inclusief koffie, frisdrank en documentatie DIGITAAL aangeleverd: 210 EUR excl BTW
INSCHRIJVINGEN

De inschrijvingen lopen tot 1 week voor de geplande opleiding, minimum aantal deelnemers is 12. Wanneer minder dan 12 deelnemers zijn ingeschreven, wordt de opleiding geannuleerd.

De facturen worden opgemaakt per opleidingsdag. Annulatie is mogelijk tot 1 week voor de geplande sessie, nadien blijft het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Het is wel toegelaten om een deelnemer te laten vervangen door een ander persoon.

Indien u gebruik wenst te maken van de subsidies via KMO portefeuille, en u schrijft in voor meerdere sessies, gelieve dan per opleidingsdag een portefeuille aan te vragen. Bij inschrijving krijgt u steeds een bevestiging per e-mail alsook de instructies voor de KMO portefeuille.